Něco málo o albatrosovi

14. června 2009 v 9:05 | Hana |  Zvířata
Rozšíření : Výskyt je cirkompolární, rozšířen od jižních oblastí Austrálie a Nováho Zélandu směrem na jih. Objevuje se také na množstvích ostronů například na Galapágách, na ostronech Protinožců, které leží na jihovýchod od Nového Zélandu.
Velikost : 135 cm
Prostředí : Moře
Hnízdo : Kupa z bláta a trávy
Vejce : 1 - bílé s ěervenohnědými skvrnami
Potrava : Převážně olihně, ale i ryby, korýši a mršiny
Zajímavosti : může strávit až 6 měsíců ve vzduchu
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jste unavení ?

Ani trochu ! 14.3% (1)
Ne. 28.6% (2)
Malinko. 14.3% (1)
Docela jo. 14.3% (1)
Hrozně ! 14.3% (1)
Už spím. 14.3% (1)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama